Dormitor Rosa

colectia Rosa - amenajare stilata, somptuoasa, combinatii ametitoare, culori stralucitoare si rafinate ...

Actualizare produsecolectia Dormitor RosaD1
masuta machiaj
D1
D2
sifonier cu 2 usi
D2
D3
noptiera
D3
D4
pat dublu
D4
D6
bancheta tapitata
D6

 

 

 

Colectia “Rosa” va propune o amenajare stilata, somptuoasa inspirata de trendul glamour foarte in voga. Intr-un spatiu glamour culorile constituie un element de o importanta majora. Auriul, argintiul, platina si bronzul sunt vedetele acestei colectii cu piese de mobilier pentru dormitor. Atentia deosebita pentru detalii, culorile stralucitoare si rafinate, combinatiile ametitoare transforma acest dormitor intr-un produs de prima mana, satisfacand gusturile celor mai exigenti clienti. Conceput intr-o nota feminina, nota la care nu contribuie doar nuantele alese ci si feroneria in forma de trandafir, dormitorul Rosa aminteste de lumea fantastica a basmelor cu si despre printese, fara insa a obtine un cadru incarcat. Dormitorul poate fi adaptat nevoilor si dorintelor beneficiarului. Acest mobilier poate poate amenaja cu succes camera celor mici, dar nu numai. Un dormitor in culori vesele, luminoase potrivit pentru copilul tau.

 

Rosa - dormitor pentru copii ...

 

galeria about

 

Specialistii nostri va propun pentru camera de odihna un finisaj in nuante olive accentuate de patina platina. Va oferim posibilitatea sa alegeti tipul feroneriei : trandafiri metalici, in culorile argint/ bronz sau trandafiri din rasina, antichizati manual in ton cu mobilierul. In orice dormitor piesa cea mai importanta este patul. Acesta trebuie sa ne asigure confortul dorit, unde sa aveti parte de maxim rasfat.. Elementele decorative aplicate pe tablia de dimensiuni mari surprind maiestria, imaginatia si priceperea lucratorului in evidentierea accentelor patinate, creand adevarate piese de design. Aceste detalii pline de farmec incanta ochiul si ne transforma spatiul de odihna in care te invaluie luxul si opulenta, fara a te simpti apasata de designul incarcat al pieselor care il compun. Patul nu include somiera si salteaua, dar poate fi realizat pe diverse dimensiuni. Deasemenea puteti opta pentru un finisaj lucios sau semimat.

 

Sifonierul si noptierele se remarca prin eleganta, pastreaza linia pieselor de mobilier din colectia Rosa. In cazul unui spatiu cu dimensiuni reduse puteti opta sa inlocuiti tabliile sifonierului cu doua oglinzi fazetate. Completeaza dormitorul adaugand o piesa de mobilier deosebita care sa completeze imaginea de ansamblu : bancheta tapitata sau masuta de machiaj si rama cu trandafiri si oglinda fazetata care-i va da un plus de stralucire. Materialul pentru tapiserie trebuie sa respecte cerintele stilului, poate fi matasea, catifeaua. 

 

Copyright © 2013 Galeria. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Serenity Design

Mobilier din lemn masiv