Despre Galeria

mobilier antichizat cu forme curbate si oglinzi sculptate, o colectie impunatoare de linii clasice si totodata contemporane. Un must have care va da un plus de stralucire caminului dumneavoastra.

Povestea noatra a inceput in 1998 cu o colectie impresionanta de piese de mic mobilier din lemn masiv cu linii armonioase si rafinate, finisaje usor invechite, antichizate, elemente imprumutate din stilul italian “arte povera”. In toti acesti ani am crescut prin perseverenta, printr-o gama diversificata de mobilier si mai ales prin calitate.

Galeria este o marca pentru cei pasionati de finisajul usor invechit al mobilierului “arte povera”. Aceste piese de mobilier clasic cu finisaj nuc isi pot gasi cu usurinta locul in orice incapere a casei in care ne putem retrage pentru un moment de liniste si relaxare alaturi de cei dragi.

O gama variata de console din lemn masiv, rame simple sau rame sculptate cu oglinda fazetata, banchete, lazi, cuiere sau polite pot decora cu succes holul casei dvs. Pentru zona de luat masa va punem la dispozitie o multitudine de comode, bufete, dulapuri suspendate adaptate pentru a depozita vesela sau lenjeria de masa. Acest mobilier este disponibil intr-o cromatica variata - finisaje antichizate, culori pastelate … impreuna vom gasi corpurile de mobilier care sa reflecte personalitatea dvs, corpuri care sa reflecte pasiunea dvs pentru confortul si eleganta mediului in care traiti sau lucrati.

Un segment foarte important al mobilierului marca Galeria produs la fabrica de langa Piatra Neamt se adreseaza amenajarii unui spatiu atat de intim si personal cum este camera de baie. O gama variata de forme si culori, include mobilierul de baie, clasic cu linii drepte, finisaj nuc dar si mobilierul curbat, impresionant prin armonia dintre tehnica si estetic. Colectia Aqua are in componenta sa si piese de mobilier de lux cu finisaje spectaculoase; mobila de baie curbata cu elemente decorative antichizate manual, impresioneaza prin formele somptuoase, impunatoare. Pentru baile in tendinte ... am abordat stilul glamour; liniile curbe imbogatite cu elemente decorative, cromatica variata dominata de auriu si argintiu, finisajul adus la rang de arta transforma aceste piese in vedetele colectiei, satisfacand gusturile celor mai exigenti clienti.

Produsele noastre au evoluat de la simple piese cu rol decorativ si functional la piese de design cu finisaje unicate, care surprind maiestria, imaginatia si priceperea lucratorului cu suflet de artist …

Piata mobiliei este intr-o continua schimbare. Formele spectaculoase ale mobilierului curbat stil baroc, cu o cromatica variata dominata de auriu si argintiu, cu iz aristocratic, expresia exigentei luxului sunt un must have al zilelor noastre… Viziunea noastra despre mobila in tendinte sta in puterea culorilor, a finisajelor la nivel de arta. 

 

galeria about

Produsele Noastre

impresioneaza prin culoare si diversitate, infrumuseteaza si innobileaza casa ta.

Te invitam alaturi de noi sa descoperi combinatia perfecta intre esenta si forma, te invitam sa simti impreunarea materialelor nobile cu forma melodioasa, uneori chiar provocatoare. Impreuna vom gasi corpurile de mobilier care sa reflecte personalitatea ta, corpuri care sa reflecte pasiunea ta pentru confortul si eleganta mediului in care traiesti sau lucrezi.

 galeria about

 

 

Va invitam sa vizitati pagina noastra de facebook pentru noutati si informatii!

 

Copyright © 2013 Galeria. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Serenity Design

Mobilier din lemn masiv